COCO is ontstaan vanuit de droom om ‘mooie dingen’ te creëren. Onze visie ‘I am creator of my own happy life’ staat voor werken vanuit passie, onderzoekend, nieuwsgierig en trouw aan eigen kernwaarden.

Creators by COCO zijn zelfstandige content creators die ook een bijdrage leveren aan ons mindstyle en inspiratieplatform. Daarnaast nemen wij opdrachten aan met betrekking tot content creatie. Tekstschrijven, copywriting, blogs, SEO webteksten en het bijhouden van social media kanalen zijn zaken die je met een gerust hart aan ons over kunt laten. COCO staat voor content in het kwadraat, content collectief en co-creëren.

Individually, we are one drop. Togetherwe are an ocean.

Creator by COCO

Elkaar versterken, kennis delen en krachten bundelen, dat is de kracht van COCO. Op zoek naar content creatie op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Creators gaan graag voor je aan de slag! Meer over onze tarieven vind je hier

Content collectief

Ben jij zelfstandig content creator en spreekt ons mindstyle en inspiratieplatform je aan? Herken jij je in onze visie en ben je trouw aan je eigen kernwaarden? Let us know, we’re looking for you..