COCO creators. Klinkt leuk, catchy ook wel… Maar wat betekent het eigenlijk?

Content²

COCO staat voor content-content, content in het kwadraat.  Als content creators werken wij met woord en beeld om een boodschap over te brengen. Een foutloze, actuele en mooi vormgegeven boodschap welteverstaan. Want zeg eerlijk, het plaatje moet wel kloppen. Wij leveren copy en content op maat.

Content Collectief

Op ons mindstyle en inspiratieplatform delen we mooie en eerlijke verhalen en artikelen met als gemeenschappelijke deler:

“I am creator of my own happy life”

Want in een maatschappij die zo snel gaat dat het soms moeilijk bij te houden is, is het makkelijk om jezelf te verliezen. Spreekt onze stijl je aan? Neem gerust contact op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Co-creëren

Co-creëren in plaats van concurreren.  Samen creëren, wij geloven in de kracht van samen. Kies je ervoor met ons te werken, dan richten wij ons op jouw verhaal en jouw kracht die we samen naar buiten brengen. Een uitgebreide briefing is hiervoor noodzakelijk. Het liefst doen we het eerste gesprek ‘in person’. Wanneer dit niet haalbaar is, behoren facetime of skype tot de mogelijkheden. 

Team COCO creators

Miryam

Getrouwd, trotse mama van vier, midden dertig, soja latte addict, gek op chocola, ijs, schrijven en bijna altijd in heels. Eigenaar en oprichter van COCO creators.

Liefde voor taal, tekst en schrijven heb ik altijd gehad. Dit vertaalde zich vroeger in veel, heel veel, lezen en daarna in verhaaltjes bedenken en schrijven. Jong geleerd is oud gedaan. Maar pas op latere leeftijd, na een carrière als dansdocent en danstherapeut, kreeg de voorliefde voor schrijven een kans. Ik volgde een opleiding tot copywriter en raakte gefascineerd door de kracht van het geschreven woord. Als freelance copywriter, content creator en blogger schrijf ik inmiddels op verschillende websites en voor verschillende opdrachtgevers. COCO is mijn baby en ontstaan vanuit de droom om op een positieve manier invulling te geven aan mijn leven. “Zelf de slingers ophangen” ook al is dat soms verdomd moeilijk. Soms lijkt het alsof we met z’n allen massaal in een algehele misère hangen, terwijl Nederland 1 van de meest welvarende landen ter wereld is.  

Copywriter
Miryam

Nadja

Vriendin van, mommy to be, net dertiger, Instagram en Pinterest addict, ziet overal mooie dingen en maakt graag mooie verhalen.

Na de opleiding Technische Commerciële Textielkunde aan het Saxion te hebben afgerond wilde ik meer doen met mijn creativiteit. Ik ging naar Amsterdam en volgde de opleiding Allround Styling aan de Akademie Vogue. Een docent wees me op mijn schrijftalent en ik begon met bloggen voor verschillende websites. Na deze opleiding ging ik op zoek naar De Perfecte Baan. Guess what? Ik vond hem niet. Het bleek lastig om al mijn passies onder te brengen in één functie. Ik ging aan de slag als content creator en ik leerde veel bij op dit vakgebied. Ondertussen verbreedde ik mijn kennis en deed ik cursussen op het gebied van journalistiek, grafische vormgeving, fotografie en styling.

Nadja is oprichter en eigenaar van The Storystyler en sinds kort eigenaar van Duurzaam Zwanger.

Content creator
Nadja